Najnovšie recenzie zo sekcie Sety kuchynských drezov a batérií
- je pekný
je pekný, praktický, dosť hlboký
- veľmi pekný design
som maximálne spokojná
Pouzivame asi mesiac, zatial sme spokojni..vyhovuje mi hlboka vanicka drezu..
- Cena kvalita
Je to to co som chcel
- Produkt spĺňa požiadavky
Bez výhrady
- Zatiaľ je všetko v poriadku ale používam drez spolu s vodovodnou batériou ešte krátko, takže neviem uvidíme neskôr.
Ešte ho nepoužívam, ale po skúsenostiach dcéry verím, že
budem spokojná tiež.
- splnil moje predstavy kvalitný set
maximálna spokojnosť
Dobrý vzhľad
- Pekný dizajn - dobré pre katalógy
- Svetlé farby drezov neodporúčam pre bežné kuchyne. Máme béžovú farbu a tam je vysoká citlivosť na zafarbenie od zvyškov zeleninových a ovocných štiav, kávy a iných menej alebo viac koncentrovaných kvapalín. Naviac zle odtiekajúca voda z oboch častí, potom ostávajú fľaky a tie treba často čistiť octom alebo inak.Ak sa dlhšie nerobí nevyzerá povrch drezu pekne
Dizajnovo ide o pekné drezy, ktoré v katalógoch dobre vyzerajú, ale po praktickej stránke to nie sú z môjho pohľadu vydarené výrobky. Materiál je porézny a tým sa ľahko usádzajú nečistoty a zrejme aj preto voda zle odteká . Drezy sú vhodné (vzhľadom na rôzne farebné prevedenia) pre zvýraznenie dizajnu kuchyne, ale nie pre každodenné používanie. Vzhľadom na vyššie ceny, by mohol výrobca uvádzať na trh viac kvalitnejšie vyhotovenie. Drez sme si vybrali preto lebo nás presviedčal obchodník o výhodách a aj iných akože profitoch, ale aj farba nám "pasovala" do dizajnu kuchynskej linky, ale nabudúce bych zvážil kvalitný nerezový drez.
- set, nizsia cena
nieje to nic extra, ale neurazi
cena pomer / vykon je velmi dobry
- kvalitný výrobok, krásna farba s odleskom, kompletné príslušenstvo
- nepostrehli sme nedostatky
Mali sme záujem o kvalitný drez s luxusným dizajnom, naše požiadavky boli splnené. Milo nás prekvapilo aj príslušenstvo, ktoré bolo spolu s batériou pribalené. Môžeme len odporučiť, drez vyzerá perfektne.
- dizajn, cena, kvalita
dizajn, cena a kvalita
odporúčam :)
- moderný dizajn, pekná farba
odporúčam
- veľký drez,dá sa dobre umývať aj plech na pečenie
- ľahká údržba
- batéria má prepínanie na sprchu alebo perlátor
kvalitný materiál,dobrá značka výrobcu
pekná farba
odporúčam ostatným
- všetko
super produkt
- pekný dizajn, dobrá kvalita
pekný dizajn, dobrá kvalita
- Splňa všetko čo ma
- pekny
- zatial nic
nakup prebehol bezproblemovo, produkt vyzera dobre, ale este ho nemame namontovany, takze nemam este skusenosti..
Zobrazujem 441 - 460 zo 494 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »