Najnovšie recenzie zo sekcie Sety kuchynských drezov a batérií
- hlboký
- priestranný na umývanie
- dobre sa čistí
- je odolný, vydrží údery (ja mám čierne prevedenie)
- ak sa nevytrie do sucha tak na ňom ostávajú fľaky ako na každom čiernom dreze (okrem keramického drezu teda).
- ak si k nemu dáte vyššiu batériu pri silnejšom prúde vody má voda tendenciu špliechať aj vonku (okolo okrajov drezu). Ak si na prúd vody dáte pozor tak je to v pohode. Alebo si dajte ako ja batériu so spŕškou a problém odpadá.
Drez má svoje výhody aj nevýhody.
Ja som si ho vybral, pretože ako jediný spĺňal parametre: farba - rozmer - cena - materiál.
- kúpa z domova nemusela som navštevovať rôzne predajne
- Super
- ladia k sebe
No
- Dobrá kvalita, ľahká manipulácia, farba dodaná podľa výberu.
- Dobrá cena.
Este nie je drez zalozeny, ale verim ze bude vsetko ok.
- Výhodný zakupený set
- Vhodny do malej kuchyne
Jednoducha montaz predpripravene tak aby to namontoval kazdy
- Designovo krásny drez
- Vypadá že je kvalitný
- Batéria ktorá je dodávaná ku drezu je príliš dlhá, takže voda špliecha mimo vaničku
- Pomocná vanička nemá tesnenie, voda z nej proste odtečie aj keď je odtok zavretý
- Ku drezu chýbala úchytka na uchytenie do pracovnej dosky (jedna z úchytiek má byť iná a proste v balení nebola)
- Excenter ktorý sa k nemu predáva, absolútne ku drezu nepasuje
- Každé odtokové sitko má iný design, to je úplne nepochopiteľné keď že sú pár cm od seba
- Závažie na hadicu je na iný priemer hadice ako má dodávaná batéria
Obrovské sklamanie, aj keď sa jedná o nádherný drez, ktorý vypadá že je s poctivého materiálu.
Za skoro 500€ by som si predstavoval že aspoň balenie bude kompletné a že všetky diely budú pasovať.
Bohužiaľ v balení chýbali vhodné úchytky, batéria ktorá je v sade k drezu má nevhodnú dĺžku, závažie na hadicu nepasuje a excenter ktorý je údajne originálne určený pre tento drez, je obyčajný univerzálny excenter, ktorý sa na tento drez ani nedá použiť.
K tomu ešte také detaily ako je tvar sitiek ktoré je v každej vaničke iné a to v pomocnej netesní pretože nemá tesnenie, to je už iba klinec do rakvy...
Kvalitné a elegantné prevedenie, podľa názoru odborníka dodané hadičky boli na montáž rohového drezu krátke, musela som dokúpiť dlhšie.
- Veľmi nekvalitný nerezovy drez
Som veľmi nespokojná s kvalitou nereze.
Kupovala som na základe odporúčania,že nerez mi vydrží dlho ,ale mám chuť ho po prvom používaní vyhodiť
Nerezový, krásny. Dostatočne veľký a hlboký. Len netreba zabudnúť požiadať o vyrezanie otvoru na batériu.
Set Alveus Niagara 60 + ARC 110
Pridané: 21. júna 2021
(naposledy upravené 20. júla 2021)
Zakúpený v drezyonline.sk
- batéria je dosť vysoká
Výhodná cena setu a dobrý dizajn
Ešte som ho nevyskúšal
estetické vysoká kvalita
- žiadne
krásna farba
Zobrazujem 61 - 80 zo 494 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »